maanantai 5. kesäkuuta 2017

Avainnauha jos toinenkin

Työkaverit hieman säikähtivät, kun kuulivat, että vaihdan hetkeksi toiselle puolelle taloa. "Kai sulta voi edelleen tilata avainnauhoja?" Ennen uuden työn alkua tulikin muutama tilaus.

Toiveissa oli ihan uusia väriyhdistelmiä. Jännä, miten samalla tavalla tehty nauha näyttää kovin erilaiselta värejä vaihtelemalla. Lime, valkoinen ja musta olivat toiveena yhteen avainnauhaan.



Toinen kollega tilasi nauhan äidilleen.



Avainnauha pöllöllä päätyi erään työkaverin siskolle valmistujaislahjaksi.



Tämän nauhan värit ovat mielestäni aika herkut. Harmaa ei sinisen tavoin ole ollut minun juttuni, mutta nyt olen yllättäen huomannut ostaneeni harmaat housut ja neuleen ja ommelleeni harmaan paidan.

Yleensä suosin suomalaisia kauppoja tai verkkokauppoja. Posliinisia pöllöjä en ainakaan aikanaan tilausta tehdessäni löytänyt muualta kuin eBaysta.


Virkatun avainnauhan ohje on blogissa luetuin postaus. Muutamia virkattuja nauhoja olen tehnyt tilauksestakin. Tähän oli toiveena mustaa, valkoista ja lilaa.


Ompelin joukkoon pieniä, liloja lasihelmiä.


Violetti lanka alkoi virkatessa viehättää niin kovasti, että teki mieli virkata itsellekin uusi nauha. Toissa viikolla lomailin ja olin veljen ja veljenpojan luona Helsingissä. Yleensä käsityötarvikkeet jäävät Helsingin vierailun aikana koskemattomina laukkuun. Huomasi siis, että veljenpoika oli väsähtänyt neilurisaleikkauksesta, kun ehdin aloittaa avainnauhan virkkausta. Onneksi sentään veljenpojalla oli väsymystä ilmassa vain vähän ja opin taas monta uutta peliä, mm. Menolipun.


Omaan nauhaani ompelin hopeisia helmiä.


- Riikka

Ei kommentteja: